Pálinkakiválóság és Aranyérmes Kajszibarack pálinka

(1 vásárlói értékelés)

24.900 Ft

Illatában a behízelgő, selymes kajszivirág tónushoz a frissen szedett gyümölcs édes-lekváros, citrusos aromái társulnak. A nyáresték baráti összejöveteleinek izgalmas, kedves pálinkája lehet, ízében is kellően fűszeres, frissen gyümölcsös, cizellált. Szép lecsengésű tétel, melynek a szárazpróbája is vonzó. (Pálinkakiválóságok könyve 2018.)

Törlés

Leírás

Illatában a behízelgő, selymes kajszivirág tónushoz a frissen szedett gyümölcs édes-lekváros, citrusos aromái társulnak. A nyáresték baráti összejöveteleinek izgalmas, kedves pálinkája lehet, ízében is kellően fűszeres, frissen gyümölcsös, cizellált. Szép lecsengésű tétel, melynek a szárazpróbája is vonzó.

Pálinkakiválóságok könyve 2018.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A

Pálinkakiválóság és Aranyérmes Kajszibarack pálinka termékről 1 értékelés

  1. Márton József

    Tisztelt Sándor!
    Óriási öröm ért és szeretném megosztani Önnel: megszületett az első unokám, nagyapa lettem! Mivel az egész család szereti az Ön pálinkáját, arra gondoltam, hogy ennek a nagy eseménynek az emlékére félreteszünk egy palack pálinkát, és ezzel az érett nemes nedűvel köszöntjük fel 18. születésnapján unokánkat, ha Isten is megsegél minket. Természetesen születése örömére most is az Ön pálinkájával koccintottunk! Már csak azon megy a vita, hogy melyik kedvencünket tegyük félre 18 évre… Az én kedvencem a többszörös díjnyertes Kajszibarack pálinka.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük